Over KI Vansteenlandt varkens Ki

VOOR UW BESTELLING
Stuur ons een mailtje

info@kivansteenlandt.be

De specialist in Varkens KI

KI Vansteenlandt in West-Vlaanderen is met zijn berenstapel van meer dan 400 beren en een verdeling van 400 000 dosissen per jaar het grootste KI-centrum in België. Angelique en Gregory hebben al bijna 20 jaar ervaring in de berenhouderij, de productie en toelevering van varkenssperma van zeugenlijn beren en eindberen. Door voortdurend te innoveren en hun jarenlange ervaring, is KI Vansteenlandt een van de meest vooruitstrevende KI centra in het land.


 

Persoonlijke service bedrijfsleiding

De ervaring en ruime kennis van Gregory is de basis voor de hoge bevruchtingsresultaten. Hij begeleidt u graag in het proces van inseminatie tot het produceren van de biggen van uw zeug. Een team van gedreven medewerkers zorgt er daarnaast voor dat u steeds kan rekenen op een stipte levering en op de beste service!


PRRS-vrij KI-centrum

KI Vansteenlandt is een PRRS gecontroleerd KI Centrum . Alle beren hebben een sperma - en bloedanalyse ondergaan vooraleer ze bij KI Vansteenlandt geleverd worden. Een garantie op een hoge gezondheidsstatus van de beren en de kwaliteit van uw bestelling!

 

Barcode bij bestelling

Elke bestelling die bij hen vertrekt, is voorzien van een barcode. Bij het scannen van de code ziet u gedetailleerde informatie over de beer zoals gewicht, spier- en spekdikte, percentage vlees etc. Zo kent u perfect de oorsprong van het sperma en de conditie van de beer!

 

Snelle levering

Als je voor 10.30 uur bestelt, wordt je bestelling in de namiddag thuis geleverd. Bestellen kan op vier manieren. Onverwachte tekorten of zijn we gesloten? Geen nood, via onze depots kan je 24/24 en 7/7 terecht voor een dosis sperma.
Bestel hier